Despre noi

BabyCloud a fost creat din dragoste pentru cei mici, infiintat in anul 2020 cu scopul  de a inspira clientii nostri oferind o experienta exclusiva si  servicii excelente.
 
Deoarece fiecare bebeluș este unic, ne-am făcut misiunea de a vă  oferi o selecție largă de articole: bavete din silicon, hainute cu un aer modern, din materiale cat mai naturale si de inalta calitate, scaune auto, carucioare si jucarii orientate spre a avea o copilărie distractivă și memorabila.
 
Toate obiectele de imbracaminte sunt realizate din bumbac 100%. Calitatea materialului este extrem de importanta mai ales pentru copii, iar bumbacul este optim pentru ca nu irita pielea micutului tau. 
 
 
Suntem in totalitate dedicati clientilor nostrii, oferind produse de calitate de la branduri conoscute international  JOIE , NUNA, BABYGO, BRIGHT STARS...
 
BabyCloud ofera multiple modalitati de plata: Plata in rate, ramburs, plata cu card bancar. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp si in cele mai sigure conditii. 
 
 
Aveti nevoie de ajutor? Adresati-va echipei noastre printr-un email sau un apel.  De-asemenea ne gasiti si pe paginile de Instagram si Facebook.