Retur produse

Aveti posibilitatea de a returna un produs in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.
 
In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va sugeram trimiterea produselor prin intermediul unei firme de curierat. NU Ridicam colete de la POSTA!
 
Taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre dumneavoastra, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat.
 
In situatia in care se doreste schimbarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentaČ›ia completa, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original)
 
Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.
Nu ridicam coletele cu ramburs sau cu plata transportului directionata catre firma noastra!
 
Adresa pentru returul produselor este:
Destinatar: BABYCLOUDSHOP SRL
Oradea, Aleea Trandafirilor 9A
0735 030 303
0771 496 067
 
Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data in care produsul returnat a ajuns in posesia noastra (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).