JUCARII

×
Jucarii pentru copii 
 
BabyCloud îți oferă o gamă variată de jucarii pentru copii, acestea costituie un cadou minunat oferind copilului plăcere, divertisment și creativitate.
 
Pentru un copil o jucarie bună este, cu siguranță, jucăria care-i oferă cele mai multe posibilitați de joacă, jucăria in care copilul iși va „investi”  atenția și dragostea. 
 
Jucarii educative 
 
Jucariile educative si interactive ajută ca micuțul să dezvolte abilități importante de la o vârstă fragedă: stimularea aptitudinilor de concentrare, creativitatea, empatia față de alte persoane precum și imaginația acestora. 
 
Pe site-ul nostru există o gamă variată de tipuri de jucarii ce se potrivesc copiilor de diferite varste: 0 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani etc. Ele permit copilului, indiferent de gradul său de dezvoltare si capacitațile sale individuale, să se joace cu plăcere și în același timp să învețe. 
 
Jucăriile noastre permit copilului să-și imagineze cât mai multe lucruri care duc la dezvoltarea creativității copilului și care contribuie la creșterea încrederii în sine. 
 
Cum le alegem?
 
Alegeți jucăriile adecvate vârstei şi nivelului de dezvoltare a copilului –  intereselor, posibilităţilor și capacităţilor copilului. O jucărie care este prea complicată și nu este încă  pentru vârsta lui, nu îl interesează pe copil şi riscă să-l decepţioneze din cauza incapacităţii sale de a o înţelege. 
 
 Factori de siguranţă
 
Dați-i copilului jucării securizate, colțurile să fie rotunjite si margini teșite, ce conțin dimensiuni mari, excluzând piesele de dimensiuni mici în special pentru copiii pana la varsta de 3 ani, care pot fi inghițite cu ușurința.  Jucariile BabyCloud sunt confecționate din material non-toxic, durabil, greu de sfârșiat sau rupt. 
 
Cu ajutorul jucăriilor BabyCloud copiii își dezvoltă creativitatea, își exprimă emoțiile, își formează abilitățile sociale. 
 
 Dacă ai intrebari referitoare la jucăriile pentru copii pe care le comercializăm, nu ezita să ne contactezi. Echipa BabyCloud iți va furniza toate informațiile necesare.